Verhuur & verkoop

Spice up your event!

Creëer bij elke gelegenheid de juist sfeer! Met ons designmeubilair en de NewLines accessoires voor licht, geluid en video maakt u er iets bijzonders van. U kunt ze bij ons kopen en huren.

Licht, geluid, video

Licht, geluid, video Bekijk de brochure

Licht, geluid, video & podium

Weet u wat u nodig heeft? Zoekt u een betrouwbare bron voor professionele licht- geluid & videobenodigdheden? Voor verkoop of huur van een breed assortiment audiovisuele producten voor theaters, festivals, concerten, congressen en vele andere gelegenheden moet u bij NewLines zijn.

Oók voor podiumelementen, stage, trussing systemen, projectors, schermen, tapijt, vloerstaanders, liften, hoogwerkers en doeken bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak er zelf iets bijzonders van of vraag onze deskundige techniekers om hulp.


 

Bekijk de brochure

Eventmeubilair

Eventmeubilair Bekijk de brochure

Eventmeubilair

Wilt u uw evenement aankleden met smaakvol designmeubilair, lounge-verlichting en decoratie? Uw gasten laten relaxen in comfortabele banken en fauteuils in een sfeervolle ambiance?

Voor al uw feesten, events en beurzen vindt u de juiste meubelen en verlichting bij NewLines.

Kijk snel in onze brochure voor ons aanbod of bel ons voor advies of een bijzonder concept.

Bekijk de brochure

Specials

Specials Bekijk de brochure

Specials

Wilt u iets speciaals, iets unieks? Neem dan snel contact met ons op, want van niets worden wij enthousiaster dan dat wij voor u een creatief concept op maat mogen bedenken!

Van eye catcher en road tour, van spetterende show tot activatie van uw merk, wij staan voor u klaar van concept en design tot uitvoering!

Laat onze brochure u inspireren met een aantal van onze referentieprojecten en bel dan snel voor een afspraak!

Bekijk de brochure

Verkoop audiovisuele materialen

Verkoop audiovisuele materialen Voor een offerte

Verkoop audiovisuele materialen

Is er een lamp kapot? Mist u een onderdeel? Sennheiser, General Electric, Martin, AKG, Shure, American DJ, Soundcraft, dbx, Lee Filters, Crown, Doughty, Arri, K&M, Nichiban, Highlite, Pioneer, JBL Professional, Philips , ADB, Avolites, Prolyte, JBSystems, Rosco…. NewLines helpt u graag met een breed assortiment professionele audiovisuele accessoires.

U koopt ze per stuk, of in de hoeveelheid die u nodig heeft. En heeft u geen tijd om ze zelf te installeren? Dan doen wij dit graag voor u!

Bekijk ons assortiment in de brochure, of neem contact met ons op voor een deskundig advies.

Voor een offerte